Primele momente ale incendiului de la Institutul „Matei Balș”. Pacientul care le-a filmat spune că a fost și o explozie

Distribuie mai departe

Un pacient internat în alt pavilion al Institutului „Matei Balș” din Capitală a surprins primele momente ale incendiului de vineri dimineață. Bărbatul susține că imediat după izbucnirea flăcărilor s-a auzit și o explozie.

„A fost o explozie fără multe flăcări, o lumină puternică, ca un flash”, a spus la Digi24 pacientul care a filmat imaginile.

„Prima dată am auzit câteva voci în curte, vă dați seama că în liniștea de la ora 4.45 dimineața mi-au atras atenția. Am văzut câteva cadre medicale în curte, 6-7 persoane. Imediat a venit o mașină de poliție, ei au ajuns primii la fața locului, priveau la una dintre ferestre și a avut loc explozia. Ce vedeți acum sunt primele mașini care au ajuns la locul intervenției, după momentul exploziei. Aceste imagini sunt la 3-4 minute după ce s-a auzit explozia”, a spus Florin, cel care a filmat imaginile, la Digi24.

„În scurt timp au venit cadrele medicale de aici, au intrat în fiecare salon, ne-au explicat că e o problemă, ne-au reconfortat, lucru admirabil din partea lor”, a spus pacientul.

Citește și Incendiu la Institutul „Matei Balș” din Capitală. 5 pacienți au decedat carbonizați

El a spus că la un moment dat a ajuns fumul de la incendiu și în locul în care se afla el și anume pavilionul alăturat celui care a luat foc.

El a mai spus că intervenția pompierilor s-a desfășurat profesionist.

Florin a mai spus că, în cele 18 zile în care a fost internat, a avut apă caldă și căldură și că nu știe ca în pavilionul în care este internat să fie folosite aeroterme sau alte surse de căldură.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!