Un deputat AUR și-a trecut în CV că știe să folosească telefonul mobil și platforma ZOOM

Distribuie mai departe

Un deputat AUR și-a trecut în CV că știe să folosească telefonul mobil și platforma ZOOM. CV-ul este publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputaților. Este vorba despre Dorel Gheorghe Acatrinei, președintele organizației județene Suceava a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

În CV-ul pe care l-a publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputaților, parlamentarul a evidențiat că știe să folosească platforma Zoom și sistemul de operare android cu care sunt dotate marea majoritate a telefoanelor mobile inteligente, scrie Adevărul.ro.

De asemena, el a arătat că este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, că în perioada 2001-2010 a fost șofer de autocar, respectiv mașini de mare tonaj și că ulterior și-a deschis o firma.

Citește și Senatorul Mircea Dăneasă (AUR), după ce a fost fotografiat dormind în Parlament: „Eram în poziţia ‘vishuddha chakra’, activează conexiuni mintale speciale”

În același CV, la capitolul „competențe digitale”, deputatul AUR se laudă că știe să navigheze pe internet, să folosească aplicațiile de social media, precum și platforma Zoom.

„Navigare Internet Social Media, Utilizare bună a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, bună utilizare a rețelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, 0 bună cunoaștere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, acestea sunt toate competențe digitale menționate în CV-ul deputatului.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.