Alberto Bădescu, un băiețel de doar 10 ani are nevoie de ajutorul nostru

Distribuie mai departe

Alberto Bădescu este un băiețel de doar 10 ani din localitatea Mica județul Argeș care suferă de o boală foarte gravă, Miopatie mitocondrială deficiență TK2, o boală progresivă, care se agravează pe zi ce trece.

Alberto s-a născut perfect sănătos și a fost așa până la varsta de 3 anișori. Atunci a început să aibă mersul dificil iar medicii, după mai multe analize, i-au descoperit un platfus la picior care a început să îi creeze disconfort la mers și din această cauză nu a mai putut merge normal. Mult timp părinții căutând o soluție l-au dus la diferite centre unde a făcut terapii, din păcate fără nici un rezultat.

Și parcă aceasta nu ar fi fost deajuns, cu fiecare zi care trecea corpul lui Alberto slăbea și odată cu el și mușchii. A ajuns în situația în care nu mai putea merge deloc, nu mai putea să îndoaie genunchii și chiar să și respire devenea o povară. În anul 2018, după multe controale, Alberto a primit diagnosticul de Miopatie mitocondrială deficiență TK2. Boala aceasta s-a agravat atât de tare, încât a ajuns în situația de a fi conectat permanent la un aparat de respirat și la un ventilator care îi încălzește aerul.

Speranța lui Alberto la o viață normală este într-un tratament din străinătate dar deoarece nu poate fi transportat, nu a putut să beneficieze de el gratuit, în Statele Unite ale Americii. Singura soluție pentru boala lui este de a cumpăra acest tratament medicamentos, pentru cel puțin un an de zile, medicamente care costă 2.000 dolari pe lună. Aceste medicamente sunt: Deoxicidină și Timidină, medicamente care îi întăresc mușchii și vor opri progresia bolii grave de care suferă Alberto.

Citește și APEL UMANITAR: Împreună pentru Alexandru!

Pe lângă acest tratament, săptămânal copilașul urmează terapii de kinetoterapie pentru a ajuta beneficiile tratamentului. Medicii i-au dat șanse foarte mari de a se recupera cu acest tratament. Alberto iși dorește să ajungă un copil normal, să poată frecventa școala, să poată învăța să citească, să scrie… trăiește cu speranța unei vieți cât mai aproape de normal.

Cum poți să ajuți concret

Cum poți să ajuți concret :

  1. Printr-o COMANDĂ pe http://www.librariamaranatha.ro. În plus, la finalizarea comenzii ai posibilitatea să faci, suplimentar și o donație. Costul comenzii și cel al donației le vei plăti împreună ca și ramburs la livrarea pachetului de către curier.
    Comandă biblii aici: http://www.librariamaranatha.ro/biblii.html
    Comandă cărți aici: https://www.librariamaranatha.ro/
    Comandă cadouri aici: https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html
  2. A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociației Speranță pentru România (Librăria Maranatha). Cu mențiunea Donație pentru Alberto.

Datele conturilor pentru donații:
Titular: Asociația Misiunea Speranță pentru România

BCR (Banca Comerciala Romana)
ÎN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
ÎN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

ING
ÎN LEI: RO 89 INGB 0000999910724405

Banca Transilvania
ÎN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
ÎN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank
ÎN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
ÎN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chișineu Criș, jud Arad

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.