Poliția Capitalei, verificări din oficiu privind discuțiile lui Cumpănașu cu elevi, pe contul său de TikTok

Distribuie mai departe

Poliția Capitalei face verificări în cazul discuțiilor lui Alexandru Cumpănașu de pe contul său de TikTok, urmărit de aproximativ 500.000 de elevi, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Poliția Capitalei face verificări din oficiu privind discuțiile lui Alexandru Cumpănașu cu elevi, pe contul său de TikTok, după ce mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.

Cumpănașu îi prezintă pe profesorii ca adversari ai elevilor și îi indeamnă pe elevi la nesupunere. Un exemplu concret este cel al indemnului de a nu mai face exercitii fizice la ora de sport fiindcă ”înregistrările pot fi puse pe anumite site-uri”, aluzie la pedofilie.

„Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, îi spune, de pildă, Alexandru Cumpănașu, pe un ton revoltat, unui fan care se plângea că s-a săturat să facă teme de vacanță.

Citește și Anglia: Un azil a chemat poliția după ce o femeie s-a strecurat ca sa-și vadă soțul

Anterior, deputatul PNL Pavel Popescu l-a criticat dur pe Alexandru Cumpănașu pentru contul și postările sale de pe TikTok, care influențează peste 500.000 de elevi, zilnic: „Un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor”.

Pavel Popescu spune că soluția este „suspendarea contului descreieratului numit Alexandru Cumpănașu. Și legislație pentru social media. Asta dacă găsim cu cine să o facem”.

Reacția lui Cumpănașu a fost una plină de violență și jigniri. ”Un escroc, un nemernic, un jeg care este deputat, are funcție publică, vorbește public, cere public Parchetului, Poliției, instituțiilor statului să ne închidă conturile, să-mi închidă mie conturile!”, acuză fostul candidat la președinție într-un live pe Facebook.

Distribuie mai departe

One thoughts on “Poliția Capitalei, verificări din oficiu privind discuțiile lui Cumpănașu cu elevi, pe contul său de TikTok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.