Doctorița care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, desființată pe Facebook: „Ți-ai băgat cipul, acum ești urmărită cu 5G-ul”

Distribuie mai departe

Medicul român care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus cu vaccinul aprobat de urgență în Marea Britanie a avut parte, pe lângă susținere din partea internauților, și de un val de reacții negative pe rețelele sociale.

„Ți-ai băgat cipul, acum eșți urmărită cu 5G-ul”, este unul dintre comentariile apărute în spațiul public după ce Corina Ichim, chirurg în sistemul medical britanic, a postat o fotografie prin care a arătat momentul în care a beneficiat de prima doză de vaccin anti-COVID-19.

„Cum? Nu s-a deschis un al treilea ochi sau n-au crescut coarne? Pe ID au shtantzat 666?”, este un alt comentariu apărut în spațiul online.

Citește și Corina Ichim, medic din Marea Britanie vaccinat Covid-19: „Mă consider extrem de norocoasă, trăiesc un moment istoric!”

Internauții au fost sceptici în privința efectelor pe termen lung ale noului vaccin. „Așteptați ….să vedeți efectele pe termen lung, peste câțiva ani… cancer, boli autoimune, infertilitate! Răbdare!”, spune o altă utilizatoare de pe Facebook.

„Să îți fie țărână ușoară!”, i-a transmis un alt român de pe rețeaua de socializare, la mesajul publicat de doctorul român, care încurajează vaccinarea populației împotriva noului coronavirus.

„Dragă, din partea mea te poți vaccina zilnic, dacă asta ți-e plăcerea””, a comentat o altă femeie.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!