Actorul Bogdan Stanoevici, cunoscut drept un militant anti-mască, are COVID-19 și este intubat

Distribuie mai departe

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, este internat la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitală, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Potrivit surselor Antena 3, starea lui Bogdan Stanoevici nu este foarte bună, acesta fiind intubat.

„Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum se află în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a-l vindecă”, au declarat surse citate de gândul.ro.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă masca de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este sănătos.

„Pentru a evita speculațiile ulterioare și atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port masca este în primul rând pentru că sunt sănătos. Și aici îl citez pe ministrul Sănătății, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoși nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii și mi-a ieșit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aș pune masca s-ar produce o infecție și chiar nu am timp de infecții în acest moment”, a susținut atunci Stanoevici. Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus că este convis de faptul că virusul a fost creat într-un laborator.

Citește și Un copil din Mureș cu vârsta de sub un an a murit din cauza infectării cu noul coronavirus

„Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situații. Există brevetul înregistrat și la Paris și la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutații. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutație a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutații”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici are 55 de ani și a fost director al Circului Globus (2007-2010), ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta, a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, iar la alegerile parlamentare din acest an a candidat din partea PER în județul Mureș.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!