VIDEO Profesor de la un liceu din Alexandria către o elevă la cursurile online: „Ce dracului trăncăni, idioato?”

Distribuie mai departe

Un profesor de chimie de la Liceul „Alexandru Ghica” din Alexandria a fost filmat când jignea o elevă, în timpul unei ore online: „Ce dracului trăncăni, idioato?”. Conducerea liceului susţine că profesorul lucrează de 15 ani în acest liceu, până acum neexistând reclamaţii la adresa acestuia, informează Hotnews.

Pe înregistrarea postată pe rețelele de socializare se poate auzi cum profesorul, al cărui nume apare pe ecran, strigă către fată: „Tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”.

Când eleva îl roagă să nu o mai jignească, profesorul îi răspunde: „Te rog frumos să nu mai vorbeşti, nu te-am întrebat!”.

Directorul Liceului Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria, Silvia Păun, a declarat pentru News.ro că nu are cunoştinţă despre acest incident şi nici nu a primit o sesizare cu privire la comportamentul cadrului didactic. Silvia Păun a confirmat că profesorul care ar fi fost înregistrat lucrează în liceul din Alexandria din anul 2005.

Citește și VIDEO O profesoară din Bistrița explica elevilor, într-un limbaj vulgar, intriga unui basm cult

„Nu am avut niciodată nicio plângere că ar jigni, care ar vorbi vulgar cu copiii. Este un profesor care îşi ţine orele conştiincios, nu au fost reclamaţii cu privire la dânsul”, afirmă directorul.

Directorul liceului a precizat că la nivelul şcolii va fi deschisă o anchetă „să vedem ce s-a întâmplat acolo”.

Conform procedurilor, Consiliul profesoral stabileşte componenţa Comisiei de cercetare disciplinară care întreprinde demersurile pentru a afla adevărul cu privire la astfel de situaţii. Profesorul, care are 38 de ani vechime în învăţământ, a obţinut 87,5 puncte la concursul pentru acordarea gradaţiei de merit de anul acesta, cel mai mare punctaj fiind 142,5.

Distribuie mai departe

One thoughts on “VIDEO Profesor de la un liceu din Alexandria către o elevă la cursurile online: „Ce dracului trăncăni, idioato?”

  1. Videoclipul nu mai poate fi accesat pe platforma YouTube! Profesoara Florina Vasilescu și-a activat armata de troli! Directoarea Silvia Păun ne-a amenințat cu scăderea notei la purtare și exmatricularea dacă nu ne retragem plângere! Va rugăm frumos dați mai departe.. #JosCuMafiaDeLaGhica #DraganDemisia #PaunDemisia #VasilescuDemisia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: