Pierre Webo spune că a avut nevoie de ajutor medical pentru a putea dormi după incidentul rasist în care a fost implicat Sebastian Colţescu

Distribuie mai departe

Pierre Webo, secundul lui Istanbul Bașakșehir, la adresa căruia Sebastian Colțescu a folosit expresia „ăla negru” în prima parte a meciului cu PSG, a oferit o primă reacție după incident.

„Arbitrul a spus exact ce a auzit toată lumea la televizor. Pentru un arbitru cu ecuson FIFA, a depășit limita. Vreau să mulțumesc președintelui clubului nostru și președintelui Turciei, pentru că mi-au fost alături. Turcia e și țara mea. Am fost impresionat de toate aceste reacții”, a transmis Pierre Webo.

Pierre Webo spune că a avut nevoie de ajutorul unui medic pentru a putea dormi după incidentul rasist în care a fost implicată brigada românescă, conform Mediafax.

Citește și Un ziar din Ungaria sare în apărarea lui Colțescu: „Je suis român”

Sebastian Colțescu, arbitru de rezervă la PSG – Istanbul Bașakșehir, a declanșat un scandal imens, care a avut ecouri în întreaga lume, după ce l-a numit ”ăla negru” pe Pierre Webo, în momentul în care îi explica „centralului” Ovidiu Hațegan care este persoana de pe banca tehnică a turcilor care trebuie avertizată.

Cuvintele lui Colțescu au fost auzite de cei de pe banca tehnică a lui Bașakșehir, iar partida a fost suspendată, arbitrul român fiind acuzat de rasism. Cum cele două echipe au refuzat să mai reia jocul cu Sebastian Colțescu la marginea terenului, meciul a fost încheiat 24 de ore mai târziu, cu o altă brigadă de arbitri.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!