Municipiul Deva renunță la ornamentele de Crăciun. Primarul: „De Crăciun, salvăm vieți”

Distribuie mai departe

Municipiul Deva renunță la ornamentele de Crăciun, a anunțat primarul Florin Oancea, sumele care ar fi urmat să fie destinate pentru împodobirea orașului vor fi redistribuite către Spitalul Județean de Urgență.

Mesajul primarului Florin Oancea

„De Crăciun, salvăm vieți

Dragi deveni,

Am fi dorit să ne bucurăm cu toții de strălucirea sărbătorilor de iarnă.
Din păcate, perioada dificilă pe care o traversăm ne impune o altă ordine a prioritățlor.

Anul acesta, Deva nu va mai fi scăldată, ca în alți ani, de luminile de sărbătoare care împodobeau orașul.

În acest an trebuie să fim solidari cu semenii noștri afectați de pandemie și trebuie să ne asigurăm că toți cei ajunși în această situație au o șansă la viață.

De aceea, am hotărât să propun Consiliului Local ca banii destinați iluminatului festiv să fie redirecționați pentru sănătatea devenilor.

Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Deva a solicitat Primăriei sprijinul pentru cumpărarea aparaturii medicale necesare salvării de vieți omenești: aparate de ventilație mecanică, monitor de funcții vitale, alte aparate medicale de care medicii și pacienții au nevoie în lupta cu această boală.

Citește și Angajată de la o creșa din Deva, diagnosticată cu Covid-19

Am dat curs solicitării medicilor, am inițiat un proiect de Hotărâre de Consiliu Local pentru completarea fondurilor alocate Spitalului Județean de Urgență, până la suma totală de 4.382.020 lei, bani alocați doar în acest an spitalului. Banii vor fi alocați conform solicitărilor șefilor de secții.

Vă mulțumesc pentru omenia și solidaritatea de care dați dovadă și vă asigur că, împreună, vom reuși să trecem peste această perioadă dificilă.

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva”

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.