Un român din trei ar vrea să își introducă un cip în creier pentru a-și dezvolta inteligența, este concluzia unui studiu

Distribuie mai departe

Unul din trei români ar fi dispus să îşi introducă un cip în creier pentru a-şi dezvolta astfel inteligenţa, este concluzia unui studiu făcut de Kaspersky în 16 țări, inclusiv România. 

Studiul Kaspersky a constatat că mai mult de una din cinci persoane (22%) ar opta pentru ameliorarea inteligenţei sau a capacităţii intelectuale cu ajutorul tehnologiei, dacă ar putea. 

Mai mult de jumătate (52%) dintre respondenți consideră că este „total” sau „în mare parte” acceptabil să folosească augmentarea umană pentru a îmbunătăţi capacitatea copiilor de a învăţa la şcoală.

Citeste și Roboţii, dronele şi inteligenţa artificială în Smart Cities

Îmbunătăţirea nivelului de inteligenţă cu ajutorul tehnologiei a înregistrat cea mai mare popularitate în România, unde mai mult de o treime (35%) dintre respondenţi ar fi interesaţi să-şi dezvolte capacitatea creierului, urmată de Ungaria şi Maroc (ambele cu 30%). Interesul a fost cel mai scăzut în Danemarca (12%).

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!