PSD Dâmbovița cere interzicerea sloganului „O Românie fără hoție” pentru că „instigă la ură și xenofobie”

Distribuie mai departe

PSD Dâmbovița acuză USR PLUS că „instigă la ură și xenofobie” prin sloganul „O Românie fără hoție” tipărit pe afișe, informează Hotnews. Astfel, organizația a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripție 16 Dâmbovița în care subliniază că „această alianță electorală folosește mesaje care dezavantajează toți competitorii electorali”, prin afișele cu sloganul respectiv.

PSD Dâmbovița cere Biroului Electoral să interzică USR-PLUS Dâmbovița „să folosească mijloace de propagandă electorală care nu sunt permise de către lege” și să constate „incidența dispozițiilor art.65, alin. (5) din Legea 208/2015 „În campania electorală se interzice folosirea mesajelor sau sloganurilor cu caracter discriminatoriu ori a mesajelor de incitare la ură sau intoleranță”. Scrie srsa citsată.

Citește și O tânără de 32 ani a provocat scandal și s-a automutilat în sediul PSD din Sectorul 1

PSD Dâmbovița a depus plângere și pentru că USR PLUS „a folosit un avion de tip utilitar, care a survolat atât pe raza municipiului Târgoviște, cât și împrejurimile, avion utilitar ce avea atașat un banner cu sloganul ”O Românie fără hoție”, pe care era inscripționată și silgla acestei alianțe electorale”.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!