Primarul unei comune din Argeș, prins la volanul unui camion cu lemn furat

Distribuie mai departe

Primarul recent reales al comunei Vlădeşti, județul Argeș, Cristian Dică-Hristu (PSD) a fost surprins de agenţi ai Poliţiei argeşene la volanul unui camion de mare tonaj, burduşit cu buşteni pentru care nu avea documente legale de provenienţă.

„În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

Citește și Pădurile României au ajuns să fie protejate de Comisia Europeană

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr.46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești.

De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, transmite I.P.J. Argeș

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!