VIDEO: Bărbat arestat în China după ce a aruncat cu bani asupra trecătorilor aflați sub geamul său

Distribuie mai departe

Poliția chineză a arestat un bărbat care, sub influența drogurilor, a aruncat cu bani asupra navetiștilor aflați sub geamul apartamentului său, relatează The Guardian.

Polițiștii afirmă că bărbatul de 29 de ani se afla „în transă” după ce s-ar fi drogat cu amfetamină în locuința sa aflată la etajul 30 al unei clădiri din orașul Chongqing din sud-vestul Chinei.

Acesta a început să arunce cu numerar pe geam înspre străzile de dedesubt, presa locală relatând despre o „ploaie paradiziacă de bancnote din cer”.

Înregistrări video ale evenimentului arată traficul rutier încetinit și oprit complet în unele zone după ce zeci de persoane au ieșit din mașini sau au intrat pe șosea pentru a prinde bancnotele.

Citește și Regimul din China trebuie lovit BRUTAL, este de părere Andrei Caramitru

Bărbatul a fost arestat după ce o persoană a alertat poliția, ofițerii chinezi anunțând într-un comunicat că acesta a fost reținut pentru consum de droguri și primește tratament medical pe parcursul derulării anchetei.

Tot în Chongqing o femeie a intrat în plin trafic în 2017 și a început să arunce bancnote în urma ei, aceasta declarându-le polițiștilor că a făcut lucrul respectiv deoarece se afla într-o dispoziție proastă.

Femeia aruncase 16.000 de yuani, adică aproximativ 2.300 de dolari.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!