Twinkle Star a devenit locație autorizată pentru organizarea examenelor IELTS în Iași

Distribuie mai departe

Twinkle Star a devenit oficial locație IELTS (International English Language Testing System). Prima sesiune computer-delivered este organizată în sediul din Iași pe 17 octombrie, cu înscriere până pe 13 octombrie. Înscrierea se realizează online AICI.

Următorul examen IELTS este programat să aibă loc la sediul Twinkle Star din Iași în data de 11 decembrie.

Twinkle Star a devenit locație autorizată pentru organizarea examenelor IELTS în Iași în cadrul parteneriatului încheiat cu EECentre, instituție care furnizează examene IELTS în calitate de reprezentant al IDP Education în România și Republica Moldova. IELTS este un produs deținut de Cambridge Assessment English, IDP Education, British Council, IELTS Australia.

Acceptat ca dovadă a competenței în limba engleză pentru studiu, munca și emigrare, testul IELTS este recunoscut la nivel mondial de peste 10.000 de organizații (inclusiv universități și instituții de top, furnizori de educație și formare, organisme profesionale și angajatori) din peste 140 de țări.

Testul IELTS (pentru cele patru abilități lingvistice: ascultare, scriere, citire și vorbire) este organizat la Iași doar pe calculator, în două versiuni de testare:

IELTS Academic: destinat celor care intenționează să utilizeze certificatul pentru învățământul superior sau pentru înregistrarea profesională;

IELTS General Training: destinat celor care intenționează să utilizeze certificatul pentru emigrare, angajare sau formare profesională.

Citește și Samsung, Lidl și Huawei sunt cele mai puternice branduri în social media din România în 2020

Ascultarea și vorbirea sunt identice pentru ambele versiuni de testare IELTS, iar citirea și scrierea sunt diferite. Partea de vorbire se face individual cu examinatorul (candidat-examinator) în aceeași zi cu probele scrise, ceea ce reduce atât timpul de așteptare a rezultatului, cât și emoția susținerii unui test pe parcursul a două zile. Proba de vorbire realizată față în față cu un examinator este cel mai eficient mod de evaluare a abilităților și determină o performanță reală.

Datele calendaristice de testare sunt disponibile săptămânal, fie în zilele de lucru, fie în weekend, iar înscrierile se pot face cu până la 3 zile înainte de data testului.

Eliberate în 5-7 zile de la data susținerii testului, rezultatele se exprimă printr-un punctaj de la 1 (inferior) la 9 (superior) și reflectă nivelul cunoașterii limbii engleze pentru cele patru abilități lingvistice testate. Valabilitatea de doar doi ani a certificatului IELTS confirmă relevanța nivelului real de cunoștințe în limba engleză, aliniate standardelor internaționale.

Distribuie mai departe

One thoughts on “Twinkle Star a devenit locație autorizată pentru organizarea examenelor IELTS în Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!