O mamă singură are nevoie de ajutor!

Distribuie mai departe

Marina Sascău, o mamă singură are nevoie de ajutor!

Apelul femeii

Bună ziua, mă numesc Marina Sascău, am 43 de ani și locuiesc în satul Cerdac, județul Bacău. Am un băiețel de 7 ani și 2 luni, pe care îl cresc singură de 5 ani. După divorțul de tatăl copilului, am locuit cu băiatul în mai multe case cu chirie, descurcându-mă foarte greu, singură cu copil mic. Mai tarziu mama mea, având casa ei părintească în care nu mai locuia nimeni de 12 ani, ne-a lăsat să locuim în această casă. Din păcate, casa aceasta este foarte ”bătrână” și fără nici un fel de izolație, așezată pe un teren abrupt care nu ajută deloc la stabilitatea casei.

Locuim de câțiva ani în această casă bătrânească unde am încercat de-a lungul timpului, cu ajutorul mamei mele să aducem câteva îmbunătățiri, să recondiționăm cumva căsuța. Am început cu o consolidare deoarece terenul abrupt face casa să se deplaseze și pereții să se crape, casa fiind din pamant si paie, cum se construiau odată casele de către bunicii noștri. Din păcate nu este suficient ce am făcut, iar iarna se simte cel mai mult lipsa izolație prin risipa de caldura și instalarea prea repede a frigului în încapere.

Citește mai mult Antal Alexandru, un băiețel din Cluj ne cere ajutorul!

Orice reparație majoră ne depășește financiar. Mama mea este bolnava și nu ne mai poate ajuta. Venitul nostru este redus, doar alocația copilului și pensia alimentara de 150 lei.  Aș dori să continui consolidarea pentru a nu se mai deplasa pereții casei, să izolăm casa în exterior si să izolam podul casei căci si pe acolo se pierde multă căldura. Am avea nevoie și de o soba de teracotă, pentru a se păstra căldura mai mult.

Pe jos este pământ și as dori măcar în camera în care dorm cu băiețelul să turnăm o sapă, apoi parchet astfel să ne putem izola de frigul din podeaua de pământ. Îmi doresc să-i asigur si eu copilului meu măcar un minim de confort și siguranță. Știu că poate alții nu au nici cât avem noi, dar sper că se vor găsi oameni cu suflet mare care să înțeleagă situația noastră, și mai ales dorința oricărei mame pentru copilul ei.

Asociația Speranță pentru România a inițiat recent o campanie umanitară în sprijinul ei. Cazul poate fi citit integral AICI, unde, după posibilități, cei care vor și pot ajuta o pot face donând online orice sumă, alimente sau materiale de construcții.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!