Ion Cristoiu: „toată povestea asta cu domnul Chiţac îmi miroase rău”

Distribuie mai departe

Într-o intervenție la Antena 3, jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, vineri, pe marginea cazului senatorului PNL, Virgil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus, susținând că ar trebui să fie amendat pentru că a refuzat să intre în izolată, cum e procedura, și consideră că toată povestea ar fi cusută cu ață albă pentru a trece guvernul.

A refuzat să intre în izoletă. Părerea mea e că acum el trebuie amendat penal, pentru că intrarea în izoleta aia, care sigur nu e comodă, mă gândesc şi eu cu groază cum o să arăt acolo ca un mort, dar asta este (…) Mie toată povestea asta cu domnul Chiţac îmi miroase rău, pentru că domnul respectiv ştia de nu ştiu câte zile. Succesiunea de fapte mă face să cred că este ceva în neregulă şi o să vă spun de ce.

Azi-noapte, conducerea PNL a hotărât să pună piciorul în prag, adică să numească tot pe domnul Orban, să numească acelaşi Guvern şi să numească tot guvern minoritar, refuzând orice încercare a altor partide de dreapta să intre în acest guvern. Brusc, cei de la Constanţa în care nu am nicio încredere, au anunţat că domnul respectiv are coronavirus. Aveţi dumneavoastră testul, să dovediţi că aşa este? Cea mai bună soluţie, pentru că în faţa domnului Iohannis şi a lui Orban era o problemă. Dacă nu era criza asta cu Parlamentul, unii din Parlament, spuneau: Alo, domnu’ president, păi tot Orban, tot acelaşi guvern, cum adică?‘, a spus Ion Cristoiu într-o intervenție la Antena 3.

Distribuie mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.